Званичан крај једне и званичан почетак друге сезоне за судије из Талент-Ментор програма Струковне организације судија ФСВ

У сјајним условима стадиона „Карађорђе“ у Новом Саду одржан је тренинг  и скенирање физичке припремљености за судије из Талент-Ментор програма Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине.

На овај начин симболично је окончан крај такмичарске 2020./21. сезоне и званично је почела такмичарска 20201/22. сезона за судије из овог програма.

Тренингом је руководио, сада већ стални сарадник ТМП, кондициони и атлетски тренер, професор Мирко Кртинић, који је уз максимални ангажман и несебичну посвећеност објаснио судијама шта их очекује у припремном периоду за следећу такмичарску сезону.

Тренинг је протекао под будним очима председника Струковне организације судија ФСВ Бранка Павловића који присуствује свима активностима ТМП који је охрабрио Координатора Талент-Ментор програма и младе судије рекавши им да имају максималну подршку судијске организације и да ће се све учинити да се овај програм још више оплемени и обогати како би потврдио епитет елитне групе младих судија Војводине.

2021-06-16T14:10:10+02:0016. 06. 2021.|