Ženski Mini Maksi kup u Savinom Selu

OŠ „Branko Radičević“ iz Savinog Sela je proslavila Dan škole i na taj način obeležila najuspešniju školsku godinu od kako škola postoji. Škola je dobitnik Nagrade opštine Vrbas, obeleženo je 110 godina od školske zgrade i Tim Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za Spoljašnje vrednovanje rada škole je ocenio maksimalnom ocenom 4 ovu ustanovu.
U okviru sportskog programa organizovan je ŽMMFK u novoj fiskulturnoj sali uz učešće 7 osnovnih škola iz regiona: OŠ „Dositej Obradović“ Novi Sad, OŠ „Braća Novakov“ Silbaš, OŠ „Vuk Karadžić“ Bačko Dobro Polje, OŠ „Branko Radičević“ Ravno Selo, OŠ „20. oktobar“ Vrbas, OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Kucura i domaćin OŠ „Branko Radičević“ Savino Selo. Uz učenike je bilo 9 profesora fizičkog vaspitanja: Velimir Miličković, Nebojša Pokrajac, Miomir Maraš, Nenad Milović, Milan Hrutka, Slobodan Velemir, Suzana Mitrović, Ljubomir Zahorjanski i Miloš Spasojević.
Takmičenje je proteklo u fer atmosferi, sve ekipe su nagrađene kutijama u dekupaž tehnici sa logom FSS i Programa „Moja škola – moj klub“.
Domaćini iz Savinog Sela profesor fizičkog vaspitanja Velimir Miličković i direktor škole Rahman Tiganj, koji je ujedno i koordinator za bazični fudbal TFS Novi Sad su prezadovoljni odzivom ekipa i samim takmičenjem svih koji su učestvovali na ovom Festivalu fudbala.

SS

2018-09-22T21:04:27+02:0020. 05. 2016.|