Ženski Mini Maksi fudbalski kup u Bačkom Dobrom Polju

Prolećna sezona ženskih Mini Maksi fudbalskih kupova je nastavljena u Bačkom Dobrom Polju, gde se okupilo pet školskih ekipa iz Projekta „Moja škola – moj klub“.

 

     U velelepnoj sportskoj hali OŠ „Vuk Karadžić“ u Bačkom Dobrom Polju u lepoti fudbalske igre uživale su 42 devojčice i 6 profesora fizičkog vaspitanja, Nenad Milović, Nevenka Arsenić, Milan Ivanić, Nebojša Pokrajac, Ljubomir Zahorjanski i Velimir Miličković.

 

     OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Zmajeva, OŠ „20. oktobar“ Vrbas, OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Kucura, OŠ „Branko Radičević“ Savino Selo i OŠ „Vuk Karadžić“ iz Bačkog Dobrog Polja okupljaju se treći put ovog proleća i realizuju programske ciljeve i zadatke u fer plej atmosferi i takmičarskom duhu za primer.

 

     Domaćini Festivala fudbala, Nenad Milović, profesor fizičkog vaspitanja i Gojko Stojanović, direktor škole domaćina su priredili pravu gozbu za sve učesnike.

 

      Da takmičarski deo protekne bez problema i da se ceo događaj zabeleži fotografijama pobrinuo se koordinator za bazični fudbal Rahman Tiganj.

BDP

2018-09-22T21:12:43+02:0018. 05. 2016.|