Завршни турнир ФСВ у футсалу за пионирке

Завршено је и пионирско првенство Војводине у футсалу за сезону 2014/15. На турниру и Сремској Митровици копља су укрстиле 4 екипе: ЖФК „Војводина“ (НС), ЖФК „Бистрица 021“ (НС), ЖФК „Сремице“ (Сремска Митровица) и ОФК „Стајићево“ – женски тим.
Након шест веома интересантних утакмица ФСВ је добио и првака за ову сезону. Екипа ЖФК „Војводине“ из Новог Сада је одбранила титулу освојену прошле године у Сонти. У маниру шампиона младе новосађанке су рушиле једну по једну препреку и на крају турнира сасвим заслужено освојиле прво место.
За победничку екипу су наступале: Анастасија Николић, Дуња Вукчевић, Сара Савановић, Ивана Трбојевић, Мирјана Пенић, Ана Ковић, Јелена Спасојевић, Јасмина Стојковић, Марта Теофиловић и Биљана Остојић. Екипу је са клупе водио тренер Немања Савић:
ЖФК „Сремице“ су се показале као прави домаћин и на високом нивоу су организовали читаву манифестацију. Такмичењем је руководио председник комисије ИО ФСВ за женски фудбал а по завршетку турнира Данијела Стојиљковић Савић – председница клуба домаћина и члан комисије за женски фудбал је уручила пехаре и медаље првопласираним екипама.

 

2018-09-23T10:10:42+02:0024. 03. 2015.|