Završeno treće kolo Futsal kupa u Novom Sadu

U OŠ „Dositej Obradović“ u Novom Sadu održano je i treće kolo promotivnog futsalovog turnira. Scenario isti: prepuna sala, osmeha i emocija na pretek i možda po koja suza koju već sledeći turnir sigurno leči.
Pored promocije Futsal EURO 2016, veliki akcenat stavljen je i na rodnu ravnopravnost a posebno na Fer Plej. Fer Plej i poštovanje su od ogromnog značaja za uspeh ovih turnira koji treba da posluže kao jedinstvena prilika da se promovišu pozitivne vrednosti sporta i da se iste približe svim učesnicima.
Domaćini turnira su uložili maksimalni napor da sve protekne u najboljem redu. Direktor Stanko Paunić, profesor Slobodan Velemir su dali logistiku ali dve učiteljice koje su vodile ekipu Aleksandra Todorović i Tatjana Jan su posebno obeležile čitav spektakl.
Sve čestitke pripadaju i svim školama koje su učestvovale na izuzetnom ponašanju i angažovanju (OŠ „Đura Daničić“, OŠ „Prva vojvođanska brigada“,OŠ „Vasa Stajić“, OŠ „Kosta Trifković“, OŠ „Nikola Tesla“ i OŠ „Svetozar Marković Toza“.
Turnirom su uspešno rukovodili koordinatori Nemanja Savić i Jovan Vukčević.

111

2018-09-25T14:46:45+02:0024. 11. 2015.|