Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Север“

Клубови – Војвођанска фудбалска лига „Север“2021-05-19T09:12:44+02:00

ФК „БАЈША“

БАЈША

ФК „БАЧКА“

ПАЧИР

ФК „ВОЈВОДИНА“

БАЧКО ГРАДИШТЕ

ФК „ВОЈВОДИНА“

ТОВАРИШЕВО

ОФК „ВРБАС“

ВРБАС

ФК „КРИЛА КРАЈИНЕ“

БАЧКА ПАЛАНКА

ОФК „МЛАДОСТ АПА“

АПАТИН

ФК „МЛАДОСТ“

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ

ФК „МЛАДОСТ“

ТУРИЈА

ФК „ЊЕГОШ“

ЛОВЋЕНАЦ

ФК „ОБИЛИЋ“

НОВИ КНЕЖЕВАЦ

ФК „РАДНИЧКИ“

СОМБОР

ФК „СРБОБРАН“

СРБОБРАН

ФК „ТАВАНКУТ“

ТАВАНКУТ

ФК „ТЕКСТИЛАЦ“

ОЏАЦИ

ФК „ХЕРЦЕГОВАЦ“

ГАЈДОБРА

ФК „ЦРВЕНКА“

ЦРВЕНКА

ПОДАЦИ ЗА КОНТАКТ КЛУБОВА