ВФЛ “Север” – делегирање 2019/2020.

ВФЛ “Север” – 17. коло 2019/2020.

ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Бачка" (Пачир)
14. 03. 2020. (субота) - 14:30 Оџаци
Делегат Коберски Јосип
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
14. 03. 2020. (субота) - 14:30 Бачка Паланка
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Црвенка" (Црвенка)
14. 03. 2020. (субота) - 16:00 Бачка Топола
Делегат Чонка Арон
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Раднички" (Сомбор)
15. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Таванкут
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Колаковић Игор
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Слога" (Чонопља)
15. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Турија
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Сабо Чонгор
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
14. 03. 2020. (субота) - 14:30 Челарево
Делегат Мишковић Зоран
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Николић Владимир
СК "Тиса" (Адорјан) ОФК "Врбас" (Врбас)
15. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Адорјан
Делегат Зобеница Славко
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
14. 03. 2020. (субота) - 14:30 Апатин
Делегат Ђуровић Дејан
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Берењи Љубиша
Други судија помоћник Суботић Немања

ВФЛ “Север” – 16. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
08. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Пачир
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Бошкић Милан
ОФК "Врбас" (Врбас) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
07. 03. 2020. (субота) - 14:30 Врбас
Делегат Дражић Лазар
Судија Вукановић Ненад
Први судија помоћник Тановић Срђан
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) СК "Тиса" (Адорјан)
08. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Бачко Градиште
Делегат Пуача Милош
Судија Сабо Чонгор
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
07. 03. 2020. (субота) - 14:30 Чонопља
Делегат Латки Томислав
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Младост" (Турија)
08. 03. 2020. (недеља) - 14:30 Пригревица
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Таванкут" (Таванкут)
07. 03. 2020. (субота) - 14:30 Црвенка
Делегат Савин Милорад
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Јањић Милован
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "Бајша" (Бајша)
07. 03. 2020. (субота) - 14:30 Бачка Паланка
Делегат Андрић Дејан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
07. 03. 2020. (субота) - 14:30 Оџаци
Делегат Бакић Живко
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар

ВФЛ “Север” – 15. коло 2019/2020.

ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Бачка" (Пачир)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Бачка Паланка
Делегат Дракуловић Новак
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Кузмановић Немања
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Бајша" (Бајша)
24. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Оџаци
Делегат Ђуран Јован
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Јурић Стеван
Други судија помоћник Кантар Дарко
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "Таванкут" (Таванкут)
24. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Бачка Паланка
Делегат Новаковић Горан
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Младост" (Турија)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Црвенка
Делегат Латки Томислав
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Сомбор
Делегат Видаковић Срђан
Судија Рауковић Недељко
Други судија помоћник Нешић Мате
ФК "Слога" (Чонопља) СК "Тиса" (Адорјан)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Чонопља
Делегат Хашка Ненад
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Бачко Градиште
Делегат Савић Томислав
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
23. 11. 2019. (субота) - 13:00 Врбас
Делегат Николић Владимир
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Николић Владимир
Други судија помоћник Чорокало Немања

ВФЛ “Север” – 14. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ОФК "Врбас" (Врбас)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Пачир
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Пурић Марко
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Бачки Петровац
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Чорокало Немања
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Слога" (Чонопља)
16. 11. 2019. (субота) - 13:00 Апатин
Делегат Радошевић Душан
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Репчек Иван
Други судија помоћник Маравић Марко
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Раднички" (Сомбор)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Адорјан
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Колаковић Игор
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Црвенка" (Црвенка)
16. 11. 2019. (субота) - 13:00 Челарево
Делегат Коберски Јосип
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Младост" (Турија) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Турија
Делегат Чонка Арон
Судија Вукановић Ненад
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Текстилац" (Оџаци)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Таванкут
Делегат Сувајац Немања
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
17. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Бачка Топола
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Станић Петар

ВФЛ “Север” – 13. коло 2019/2020.

ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Бачка" (Пачир)
10. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Бачка Топола
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Ковач Страхиња
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Таванкут" (Таванкут)
09. 11. 2019. (субота) - 13:00 Бачка Паланка
Делегат Савин Милорад
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Бошкић Милан
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Младост" (Турија)
10. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Оџаци
Делегат Зобеница Славко
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Јањић Милован
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
10. 11. 2019. (недеља) - 13:00 Бачка Паланка
Делегат Бакић Живко
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Црвенка" (Црвенка) СК "Тиса" (Адорјан)
09. 11. 2019. (субота) - 13:00 Црвенка
Делегат Дражић Лазар
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
09. 11. 2019. (субота) - 13:00 Сомбор
Делегат Латки Томислав
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
09. 11. 2019. (субота) - 13:00 Чонопља
Делегат Ђуровић Дејан
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ОФК "Врбас" (Врбас)
09. 11. 2019. (субота) - 13:00 Бачко Градиште
Делегат Мишковић Зоран
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Шолаја Дејан
Други судија помоћник Кантар Дарко

ВФЛ “Север” – 12. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
03. 11. 2019. (недеља) - 13:30 Пачир
Делегат Пуача Милош
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Маравић Марко
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Слога" (Чонопља)
02. 11. 2019. (субота) - 13:30 Врбас
Делегат Николић Владимир
Судија Рауковић Недељко
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Раднички" (Сомбор)
03. 11. 2019. (недеља) - 13:30 Бачки Петровац
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Црвенка" (Црвенка)
02. 11. 2019. (субота) - 13:30 Апатин
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Колаковић Игор
СК "Тиса" (Адорјан) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
03. 11. 2019. (недеља) - 13:30 Адорјан
Делегат Ђуран Јован
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Текстилац" (Оџаци)
02. 11. 2019. (субота) - 13:30 Челарево
Делегат Новаковић Горан
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Младост" (Турија) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
03. 11. 2019. (недеља) - 13:30 Турија
Делегат Савић Томислав
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Бајша" (Бајша)
03. 11. 2019. (недеља) - 13:30 Таванкут
Делегат Андрић Дејан
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 11. коло 2019/2020.

ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Бачка" (Пачир)
27. 10. 2019. (недеља) - 14:00 Таванкут
Делегат Зобеница Славко
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Младост" (Турија)
26. 10. 2019. (субота) - 14:00 Бачка Топола
Делегат Хашка Ненад
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
26. 10. 2019. (субота) - 14:00 Бачка Паланка
Делегат Иванишевић Славиша
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Текстилац" (Оџаци) СК "Тиса" (Адорјан)
27. 10. 2019. (недеља) - 14:00 Оџаци
Делегат Дракуловић Новак
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Јањић Милован
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
27. 10. 2019. (недеља) - 14:00 Бачка Паланка
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
26. 10. 2019. (субота) - 14:00 Црвенка
Делегат Сувајац Немања
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Врбас" (Врбас)
26. 10. 2019. (субота) - 14:00 Сомбор
Делегат Видаковић Срђан
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Маркуш Милош
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
26. 10. 2019. (субота) - 14:00 Чонопља
Делегат Радошевић Душан
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Јурић Стеван
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 10. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Слога" (Чонопља)
20. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Пачир
Делегат Коберски Јосип
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Станић Петар
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Раднички" (Сомбор)
20. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Бачко Градиште
Делегат Мишковић Зоран
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Колаковић Игор
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Црвенка" (Црвенка)
19. 10. 2019. (субота) - 15:00 Врбас
Делегат Бакић Живко
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
20. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Бачки Петровац
Делегат Новаковић Горан
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Алексић Бојан
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Текстилац" (Оџаци)
19. 10. 2019. (субота) - 15:00 Апатин
Делегат Латки Томислав
Судија Ћерановић Балша
Други судија помоћник Поповић Јован
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
20. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Адорјан
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Репчек Иван
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Бајша" (Бајша)
19. 10. 2019. (субота) - 15:00 Челарево
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Маравић Марко
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Младост" (Турија) ФК "Таванкут" (Таванкут)
20. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Турија
Делегат Чонка Арон
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 9. коло 2019/2020.

ФК "Младост" (Турија) ФК "Бачка" (Пачир)
13. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Турија
Делегат Андрић Дејан
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Бошкић Милан
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
13. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Таванкут
Делегат Радаковић Миодраг
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Бајша" (Бајша) СК "Тиса" (Адорјан)
13. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Бачка Топола
Делегат Ђуран Јован
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
12. 10. 2019. (субота) - 15:00 Бачка Паланка
Делегат Савин Милорад
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
13. 10. 2019. (недеља) - 15:00 Оџаци
Делегат Дражић Лазар
Судија Вукановић Ненад
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Чорокало Немања
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ОФК "Врбас" (Врбас)
12. 10. 2019. (субота) - 15:00 Бачка Паланка
Делегат Ђуровић Дејан
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
12. 10. 2019. (субота) - 15:00 Црвенка
Делегат Николић Владимир
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Слога" (Чонопља)
12. 10. 2019. (субота) - 15:00 Сомбор
Делегат Савић Томислав
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Хернаус Андреа

ВФЛ “Север” – 8. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Раднички" (Сомбор)
06. 10. 2019. (недеља) - 15:30 Пачир
Делегат Сувајац Немања
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Јурић Стеван
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Црвенка" (Црвенка)
05. 10. 2019. (субота) - 15:30 Чонопља
Делегат Хашка Ненад
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
06. 10. 2019. (недеља) - 15:30 Бачко Градиште
Делегат Пуача Милош
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Суботић Немања
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Текстилац" (Оџаци)
05. 10. 2019. (субота) - 15:30 Врбас
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
06. 10. 2019. (недеља) - 15:30 Бачки Петровац
Делегат Зобеница Славко
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Васиљевић Немања
Други судија помоћник Станић Петар
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Бајша" (Бајша)
05. 10. 2019. (субота) - 15:30 Апатин
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Маркуш Милош
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Таванкут" (Таванкут)
06. 10. 2019. (недеља) - 15:30 Адорјан
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Младост" (Турија)
05. 10. 2019. (субота) - 15:30 Челарево
Делегат Видаковић Срђан
Судија Допуђа Ђорђе
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Николић Владимир

ВФЛ “Север” – 7. коло 2019/2020.

ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Бачка" (Пачир)
28. 09. 2019. (субота) - 15:30 Челарево
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Хернаус Андреа
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Младост" (Турија) СК "Тиса" (Адорјан)
29. 09. 2019. (недеља) - 15:30 Турија
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
29. 09. 2019. (недеља) - 15:30 Таванкут
Делегат Новаковић Горан
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Крнета Раде
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
29. 09. 2019. (недеља) - 15:30 Бачка Топола
Делегат Мишковић Зоран
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ОФК "Врбас" (Врбас)
28. 09. 2019. (субота) - 15:30 Бачка Паланка
Делегат Коберски Јосип
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
29. 09. 2019. (недеља) - 15:30 Оџаци
Делегат Латки Томислав
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Кантар Дарко
Други судија помоћник Јањић Милован
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "Слога" (Чонопља)
29. 09. 2019. (недеља) - 15:30 Бачка Паланка
Делегат Дракуловић Новак
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Раднички" (Сомбор)
28. 09. 2019. (субота) - 15:30 Црвенка
Делегат Радошевић Душан
Судија Јурић Стеван
Први судија помоћник Крушић Јован
Други судија помоћник Трбовић Миодраг

ВФЛ “Север” – 6. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Црвенка" (Црвенка)
22. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Пачир
Делегат Ђуран Јован
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Бошкић Милан
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Раднички" (Сомбор) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
21. 09. 2019. (субота) - 16:00 Сомбор
Делегат Савин Милорад
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Текстилац" (Оџаци)
21. 09. 2019. (субота) - 16:00 Чонопља
Делегат Радаковић Миодраг
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Кисин Милош
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
22. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Бачко Градиште
Делегат Чонка Арон
Судија Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Николић Владимир
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Бајша" (Бајша)
21. 09. 2019. (субота) - 16:00 Врбас
Делегат Дражић Лазар
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Врачар Петар
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Таванкут" (Таванкут)
22. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Бачки Петровац
Делегат Бакић Живко
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Јањић Милован
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Младост" (Турија)
21. 09. 2019. (субота) - 16:00 Апатин
Делегат Андрић Дејан
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Маравић Марко
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
22. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Адорјан
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Пурић Марко

ВФЛ “Север” – 5. коло 2019/2020.

СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Бачка" (Пачир)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Адорјан
Делегат Мишковић Зоран
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Челарево
Делегат Новаковић Горан
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Репчек Иван
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Младост" (Турија) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Турија
Делегат Савић Томислав
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Допуђа Ђорђе
Други судија помоћник Поповић Јован
ФК "Таванкут" (Таванкут) ОФК "Врбас" (Врбас)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Таванкут
Делегат Николић Владимир
Судија Крнета Раде
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Бачка Топола
Делегат Киш-Бичкеи Арпад
Судија Рауковић Недељко
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Слога" (Чонопља)
14. 09. 2019. (субота) - 16:00 Бачка Паланка
Делегат Коберски Јосип
Судија Крушић Јован
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Трбовић Миодраг
ФК "Текстилац" (Оџаци) ФК "Раднички" (Сомбор)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Оџаци
Делегат Кнежевић Војислав
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "Црвенка" (Црвенка)
15. 09. 2019. (недеља) - 16:00 Бачка Паланка
Делегат Дракуловић Новак
Судија Врачар Петар
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Алексић Бојан

ВФЛ “Север” – 4. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Пачир
Делегат Латки Томислав
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Алексић Бојан
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Текстилац" (Оџаци)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Црвенка
Делегат Радошевић Душан
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Сомбор
Делегат Сувајац Немања
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Бајша" (Бајша)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30
Делегат Видаковић Срђан
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Маравић Марко
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "Таванкут" (Таванкут)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Бачко Градиште
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Пурић Марко
ОФК "Врбас" (Врбас) ФК "Младост" (Турија)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Врбас
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Милешевић Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
08. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Бачки Петровац
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Вукановић Ненад
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Суботић Немања
ОФК "Младост АПА" (Апатин) СК "Тиса" (Адорјан)
07. 09. 2019. (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Ђуровић Дејан
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Јањић Милован
Други судија помоћник Бошкић Милан

ВФЛ “Север” – 3. коло 2019/2020.

ОФК "Младост АПА" (Апатин) ФК "Бачка" (Пачир)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Апатин
Делегат Ђуран Јован
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Маравић Марко
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Младост" (Бачки Петровац)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Адорјан
Делегат Пуача Милош
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Маркуш Милош
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ОФК "Врбас" (Врбас)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Челарево
Делегат Хашка Ненад
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Шолаја Дејан
ФК "Младост" (Турија) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Турија
Делегат Николић Владимир
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Латиновић Лука
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Слога" (Чонопља)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Таванкут
Делегат Бакић Живко
Судија Ћерановић Балша
Први судија помоћник Репчек Иван
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Бајша" (Бајша) ФК "Раднички" (Сомбор)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Бачка Топола
Делегат Дабижљевић Славиша
Судија Нешић Мате
Први судија помоћник Вукановић Ненад
Други судија помоћник Чорокало Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Црвенка" (Црвенка)
31. 08. 2019. (субота) - 16:30 Бачка Паланка
Делегат Зобеница Славко
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Станић Петар
Други судија помоћник Бошкић Милан
ФК "Текстилац" (Оџаци) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
01. 09. 2019. (недеља) - 16:30 Оџаци
Делегат Андрић Дејан
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Николић Владимир

ВФЛ “Север” – 2. коло 2019/2020.

ФК "Бачка" (Пачир) ФК "Текстилац" (Оџаци)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Пачир
Делегат Ђуровић Дејан
Судија Рауковић Недељко
Први судија помоћник Тановић Срђан
Други судија помоћник Чорокало Немања
ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка) ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка)
25. 08. 2019. (недеља) - 19:00 Бачка Паланка
Делегат Видаковић Срђан
Судија Латиновић Лука
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Кантар Дарко
ФК "Црвенка" (Црвенка) ФК "Бајша" (Бајша)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Црвенка
Делегат Сувајац Немања
Судија Мрђеновић Предраг
Први судија помоћник Нешић Мате
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Раднички" (Сомбор) ФК "Таванкут" (Таванкут)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Сомбор
Делегат Драшковић Чедомир
Судија Репчек Иван
Први судија помоћник Ковач Страхиња
Други судија помоћник Станић Петар
ФК "Слога" (Чонопља) ФК "Младост" (Турија)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Чонопља
Делегат Савин Милорад
Судија Шћепановић Никола
Први судија помоћник Маркуш Милош
Други судија помоћник Јањић Милован
ФК "Војводина" (Бачко Градиште) ФК "ЧСК Пивара" (Челарево)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Бачко Градиште
Делегат Чонка Арон
Судија Кузмановић Немања
Први судија помоћник Чапко Иван
Други судија помоћник Алексић Бојан
ОФК "Врбас" (Врбас) СК "Тиса" (Адорјан)
24. 08. 2019. (субота) - 17:00 Врбас
Делегат Војнић Пурчар Златко
Судија Стојчевић Немања
Први судија помоћник Мартиновић Милош
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "Младост" (Бачки Петровац) ОФК "Младост АПА" (Апатин)
25. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Бачки Петровац
Делегат Дражић Лазар
Судија Шипош Атила
Први судија помоћник Тешановић Горан
Други судија помоћник Шолаја Дејан

ВФЛ “Север” – 1. коло 2019/2020.

ФК "Младост" (Бачки Петровац) ФК "Бачка" (Пачир)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Бачки Петровац
Делегат Хашка Ненад
Судија Чапко Иван
Први судија помоћник Кузмановић Немања
Други судија помоћник Маравић Марко
ОФК "Младост АПА" (Апатин) ОФК "Врбас" (Врбас)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Апатин
Делегат Савић Томислав
Судија Васиљевић Немања
Први судија помоћник Шћепановић Никола
Други судија помоћник Бошкић Милан
СК "Тиса" (Адорјан) ФК "Војводина" (Бачко Градиште)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Адорјан
Делегат Радошевић Душан
Судија Мартиновић Милош
Први судија помоћник Стојчевић Немања
Други судија помоћник Хернаус Андреа
ФК "ЧСК Пивара" (Челарево) ФК "Слога" (Чонопља)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Челарево
Делегат Пуача Милош
Судија Тешановић Горан
Први судија помоћник Шипош Атила
Други судија помоћник Пурић Марко
ФК "Младост" (Турија) ФК "Раднички" (Сомбор)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Турија
Делегат Иванишевић Славиша
Судија Вукановић Ненад
Први судија помоћник Ћерановић Балша
Други судија помоћник Николић Владимир
ФК "Таванкут" (Таванкут) ФК "Црвенка" (Црвенка)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Таванкут
Делегат Зобеница Славко
Судија Кисин Милош
Први судија помоћник Милешевић Милош
Други судија помоћник Колаковић Игор
ФК "Бајша" (Бајша) ОФК "Стари Град" (Бачка Паланка)
18. 08. 2019. (недеља) - 17:00 Бачка Топола
Делегат Радаковић Миодраг
Судија Тановић Срђан
Први судија помоћник Рауковић Недељко
Други судија помоћник Суботић Немања
ФК "Крила Крајине" (Бачка Паланка) ФК "Текстилац" (Оџаци)
17. 08. 2019. (субота) - 17:00 Бачка Паланка
Делегат Павловић Ђорђе
Судија Ковач Страхиња
Први судија помоћник Мрђеновић Предраг
Други судија помоћник Станић Петар