Важна информација за све фудбалске клубове и школе фудбала

Припремајући се за квалификациону утакмицу за Европско првенство коју ће селекција Србије одиграти са Луксембургом 14. новембра 2019. године на стадиону “Рајко Митић”, Фудбалски савез Србије позива наше најмлађе и најбоље навијаче да тогa дана у што већем броју испуне трибине стадиона у улици Љутице Богдана број 1 у Београду.
С обзиром на то да је УЕФА дозволила да утакмицу уживо могу да прате само они најмлађи љубитељи фудбала – деца, интересовање из читаве Србије је огромно. Управо због тога је, осим правовремене пријаве преко Фудбалског савеза Војводине, за место на стадиону члановима фудбалских клубова и фудбалских школа које ФСС и ФСВ позивају овом приликом, потребно испунити следеће услове:
– група која жели да посматра утакмицу на стадиону пријављује се Фудбалском савезу Војводине молбом са овереним списком (на меморандуму фудбалског клуба или школе фудбала) на основу којег ће се улазити на трибине.
– група која се налази на списку мора бити састављена од деце рођене 2005. године и млађе.
– за сваку групу деце одговара једна пунолетна одрасла особа која уз молбу са списком деце мора доставити и своје идентификационе податке (ЈМБГ, очитану личну карту), а та особа (вођа групе) биће на списку групе од најмање 20 (двадесет) деце (за сваку такву групу вођа мора бити једна пунолетна одрасла особа)
– Пријављивање мора бити благовремено почев од понедељка 28. октобра 2019. године.
– пријављивање ће трајати до попуне капацитета и због тога се мора правовремено предати захтев за исте.

Пријаве (спискове и податке о вођи групе) слати на Е-Маил адресе Фудбалског савеза Војводине: kancelarija@fsv.rs или fsv@eunet.rs

ОРЛОВИ ЈЕДАН ТИМ СРЦЕМ СВИМ!

2019-10-29T23:19:32+02:0028. 10. 2019.|