Успешан наступ девојака из Војводине (У-15) на Турниру региона у Старој Пазови

Протеклог викенда у „Кући фудбала“ у Старој Пазови одржан је турнир  регионалних селекција ФСС за девојчоце узраста до 15 година – „У-15“. Вољом жреба првог дана у суботу селекција ФС Војводине, коју су селектовали Милош Савић и Александар Обрадовић, састала се са ФС Региона Западне Србије и у изузетно занимљивој утакмици и поред теренске иницијативе наших девојчица девојчице из Западне Србије су биле смиреније и сигурније у завршници и славиле са 3:0. Војвођанкама остаје жал за многобројним неискоришћеним шансама.

У недељу се Војводина састала са ФС Београда и убедљиво славила са 4:0. Приступили су утакмици много озбиљније и одговорније и то је резултирало са 4 гола у противничкој мрежи. Стрелци су били Милица Стојић, Моња Јошић и Наталија Обрадовић (2х). У последњој утакмици на програму Источна Србија је победила Београд са 5:2.

Турнир није био такмичарског него селективног карактера, тако да представници репрезентативних селекција из Фудбалског савеза Србије могу бити задовољни, јер су на једном месту имали прилику да виде око 80 девојчица које су у овом тренутку оно најбоље што Србија има у овом узрасту.

 

2019-05-14T15:46:13+02:0014. 05. 2019.|