U Novom Sadu završen promotivni turnir „Futsal EURO 2016“

ZAVRŠEN PROMOTIVNI FUTSAL TURNIR U NOVOM SADU

Nakon sedam vikenda tokom novembra i decembra završen je i promotivni futsalov turnir u Novom Sadu. Učešće je uzelo preko 150 dečaka i devojčica osnovnoškolskog uzrasta, 16 profesora i učiteljica i svih 8 direktora škola učesnica.
Pored promocije Futsal EURO 2016, veliki akcenat stavljen je i na rodnu ravnopravnost a posebno na Fer Plej. Fer Plej i poštovanje su od ogromnog značaja za uspeh ovih turnira koji treba da posluže kao jedinstvena prilika da se promovišu pozitivne vrednosti sporta i da se iste približe svim učesnicima.
Domaćini poslednjeg turnira bila je OŠ „Nikola Tesla“ iz Novog Sada koja je zadržala visok organizacioni rejting. Direktor škole Igor Milićević inače profesor fizičkog vaspitanja po struci je svo vreme turnira držao sve konce čvrsto u svojim rukama. Od samog početka se sve znalo i sve se odvijalo u savršenom redu: prijem ekipa, presvlačenje, zajedničko fotografisanje, raspored i satnica, suđenje, osveženje …
Sve čestitke pripadaju i svim školama koje su učestvovale na izuzetnom ponašanju i angažovanju: OŠ „Dositej Obradović“ (NS), OŠ „Prva vojvođanska brigada“ (NS), OŠ „Vasa Stajić“ (NS), OŠ „Kosta Trifković“ (NS), OŠ „Đura Daničić“ (NS), OŠ „Ivo Lola Ribar“ (NS), OŠ „Svetozar Marković Toza“ (NS) i OŠ „Branko Radičević“ (Savino Selo).
Iako ovde rezultat nije bio u prvom planu, treba spomenuti i ekipu koja je ipak pokazala najviše na terenu. U foto finišu za nijansu od ostalih najbolja je bila OŠ „Nikola Tesla“ iz Novog Sada.
Organizacion odbor turnira činili su koordinatori za bazični fudbal: Nemanja Savić, Tiganj Rahman i Jovan Vukčević.

22

2018-09-25T14:32:25+02:0028. 12. 2015.|