У Бечеју одржане селективне утакмице женских селекција ФСВ У-15 и У-13

Окупљање играчица женских пионирских селекција Фудбалског савеза Војводине У-15 и У-13 и тренинг утакмице организовано је 30. новембра 2023. године у Бечеју.

Селективни тренинг је послужио селекторима Владимиру Ранисављевићу и Ренату Пирши да стекну још бољи увид у квалитет и форму одабраних девојчицаа а био је конципиран тако да су се из њега могли извући индивидуални закључци о техничким способностима сваке девојчице у владању са лоптом, као и о њиховим индивидуалним моторичким способностима и фудбалским вештинама у игри 1х1 и 2х2, као и на крају о њиховом смислу за игру и тренутном нивоу ситуационе фудбалске интелигенције, кроз разумевање игре и способности сарадње у играма на скраћеном простору у односима 3х3 и 4х4. Више од половине девојчица је показало висок ниво потребних фудбалских елемената за овај ниво селекције.

Међусобна селективна тренинг утакмица је одиграна између 3 екипе (жута, наранџаста и плава), које су биле постављене у три различита система игре на основу тренутних способности играчица. Све три екипе су тимски коректно спровеле оквирни модел и филозофију игре, а појединачно су се искристалисале играчице за ужи списак за наредно селективно окупљање.

 

 

 

 

 

 

 

 

2023-12-01T15:07:33+02:0001. 12. 2023.|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com