Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК „Будућност“ (Салаш Ноћајски)
2. ФК „Борац“ (Шајкаш) црвено-црна бела
3. ФК „Индекс“ (Нови Сад) бело-светло плава љубичаста
4. ФК „Јадран“ (Голубинци) љубичаста плаво-бела
5. ФК „Јединство“ (Руменка)
6. ОФК „Југовић“ (Каћ) плаво-бела црвена
7. ФК „Младост“ (Бачки Јарак) плаво-бела бела
8. РФК „Нови Сад 1921“ (Нови Сад) Жуто-плава/ плаво-жута
9. ФК „Подриње“ (Мачванска Митровица) црвено-бела бела
10. ФК „Подунавац“ (Белегиш) плаво-бела бела
11. ФК „Раднички“ (Нова Пазова) црвена плава
12. ФК „Слобода“ (Доњи Товарник) бела плава
13. ФК „Слога“ (Ердевик) бело-црвена плава
14. ФК „Слога“ (Темерин) црвена наранџаста
15. ФК „Сремац Војка“ (Војка) црвена бела
16. ФК „Хајдук“ (Дивош) бела плава
17. ФК „Цемент“ (Беочин) плаво-бела зелено-бела
18. ФК „Црвена звезда“ (Нови Сад) црвено-бела плава