Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ОФК „Бегеј“ (Житиште) црвено-бела плава
2. ОФК „Кикинда 1909“ (Кикинда) црвена бела
3. ОФК „Пролетер“ (Банатски Карловац) црвена бела
4. ФК „Банат“ (Чента) плаво-бела бела
5. ФК „Борац“ (Старчево) бела плава
6. ФК „Будућност“ (Српска Црња) плаво-бела плава
7. ФК „ЖАК“ (Кикинда) плава жута
8. ФК „Јединство“ (Банатско Карађорђево) плава бела, црвена
9. ФК „Јединство“ (Влајковац)
10. ФК „Крајина“ (Крајишник) бела плаво-црна
11. ФК „Младост“ (Омољица) плаво-бела црвена
12. ФК „Нафтагас“ Елемир плава црвена
13. ФК „Омладинац Фам“ (Ботош)
14. ФК „Раднички“ (Ковин) црно-бела светло плава
15. ФК „Раднички“ (Сутјеска) црвено-бела роза
16. ФК „Слога“ (Пландиште) бело-плава наранџаста
17. ФК „Црвена звезда“ (Војвода Степа)