Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ФК „Бајша“ (Бајша) бела црна
2. ФК „Бачка“ (Пачир) плава црвена
3. ОФК „Врбас“ (Врбас) плава бело-плава
4. ФК „Војводина“ (Бачко Градиште) плаво-бела црвена
5. ФК „Војводина“ (Товаришево)
6. ФК „Крила Крајине“ (Бачка Паланка) бело-црвена плава
7. ФК „Младост“ (Бачки Петровац) плава бела
8. ОФК „Младост АПА“ (Апатин) црвена плава, бела
9. ФК „Младост“ (Турија) плаво-бела наранџаста
10. ФК „Његош“ (Ловћенац)
11. ФК „Обилић“ (Нови Кнежевац)
12. ФК „Раднички“ (Сомбор) црвено-бела плава
13. ФК „Србобран“ (Србобран) плаво-бела црна
14. ФК „Таванкут“ (Таванкут) плава бела
15. ФК „Текстилац“ (Оџаци) плаво-бела жута
16. ФК „Херцеговац“ (Гајдобра)
17. ФК „Црвенка“ (Црвенка) црвена бела
18. ФК „ЧСК Пивара“ (Челарево) црно-бела плава