Боје клубова – Српска лига „Војводина“

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ОФК „Бечеј 1918“ (Бечеј) плаво-бела жута
2. ОФК „Бачка“ (Бачка Паланка) Плава Жута
3. ФК „Борац“ (Шајкаш) црвено-црна бела
4. ФК „Динамо 1945“ (Панчево) плава љубичаста
5. ФК „Железничар“ (Инђија) плава
6. ФК „Јединство“ (Стара Пазова) плаво-бела зелена
7. ФК „Кабел“ (Нови Сад) црвено-црна плава
8. ФК „Нафтагас“ Елемир плава црвена
9. ФК „Омладинац“ (Нови Бановци) сиво-зелена зелено-црна
10. ФК „1. мај“ (Рума) црвена бела
11. ФК „Подунавац“ (Белегиш) плаво-бела бела
12. ФК „Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) црвено-црна бела
13. ГФК „Словен“ (Рума) црвена
14. СК „Тиса“ (Адорјан) зелено-бела црвена
15. ФК „Хајдук 1912“ (Кула) бела плава
16. ОФК „Кикинда“ (Кикинда) црвена бела