Боје клубова

рб Клуб Основна боја дресова Резервна боја дресова
1. ОФК „Бечеј 1918“ (Бечеј) плаво-бела жута
2. ОФК „Вршац“ (Вршац) црвена бела
3. ФК „1. мај“ (Рума) црвена бела
4. ФК „Бачка 1901“ (Суботица) црвено-бела плава
5. ФК „Борац“ (Сакуле) црвено-бела тегет плава
6. ФК „Феникс 1995“ (Стара Пазова) црвено-бела наранџаста
7. ФК „Војводина 1928“ (Перлез) плаво-бела наранџасто-црвена
8. ФК „Динамо 1945“ (Панчево) плава љубичаста
9. ФК „Дунав“ (Стари Бановци) плава бела
10. ФК „Јединство“ (Стара Пазова) плаво-бела зелена
11. ФК „Козара“ (Банатско Велико Село) црвена бела
12. ФК „Младост“ (Нови Сад) црвено-бела плава
13. ФК „Омладинац“ (Нови Бановци) сиво-зелена зелено-црна
14. ФК „Раднички 1912“ (Сомбор) црвена плава
15. ФК „Раднички Зрењанин“ (Зрењанин) црвено-црна бела
16. ФК „Слобода“ (Нови Козарци) плава бела
17. ФК „Слога“ (Чонопља) плаво-бела црвено-жута
18. ОФК „Стари Град“ (Бачка Паланка) жуто-плава сива
19. СК „Тиса“ (Адорјан) зелено-бела црвена
20. ФК „Хајдук 1912“ (Кула) бела плава