Стара Пазова и Фудбалски савез Војводине на мапи УЕФА

У Основној школи „Херој Јанко Чмелик“ у Старој Пазови, 24. септембра 2019. године, обележен је Дан школског дечијег фудбала, манифестације у оквиру УЕФА недеље базичног фудбала, коју је сјајно и успешно организовао Фудбалски савез Војводине у сарадњи са Фудбалским савезом Србије.

Потпредседник Фудбалског савеза Војводине Велибор Катић је истакао: “Припала ми је велика част да у име Фудбалског савеза Војводине свечано отворим ову манифестацију под покровитељством УЕФЕ, ФСС и ФСВ у оквиру недеље школског дечијег фудбала. Све похвале заслужују и вредни домаћини на челу са директором Јанком Харваном. У Основној школи “Херој Јанко Чмелик” препознали смо праву средину за овакву свечаност. Такође, желим да нагласим да је у ову манифестацију била укључена и Школа за специјално образовање „Антон Скала“ којој је са посебним задовољством била уручена спортска опрема.”

Након доделе спортске опреме програм је настављен утакмицама малог фудбала у којима су поред две поменуте школе учествовали и ученици Основне школе „Вера Мишчевић“ из Белегиша и Основне школе „Никола Тесла“ из Нових Бановаца.

Посебно задовољство је било и присуство малишана из вртића „Полетарац“ из Старе Пазове који нису штедели гласове и дланове навијајући за своје фаворите.

 

2023-09-14T06:40:21+02:0024. 09. 2019.|