Селекција Војводине у недостатку среће поражена од селекције Баварије

У одлучујућој утакмици за пласман на завршни шампионат УЕФА Регионалног Купа аматерска селекција Војводине доживела је, могло би се рећи, незаслужен пораз од веома чврсте и надахнуте екипе селекције Баварије резултатаом 2:0.

Почетак утакмице припао је селекцији Баварије која је веома срећно дошла до водећег поготка већ у раној фази игре и то после одбијене лопте која је преварила нашег сјајног голмана Катанића.

До краја полувремена игра селекције Војводине се стабилизовала и ређале су се прилике и полуприлике пред голом Бавараца, а најближи голу је био фанатични Хађинац којег су неколико центиметара делили од изједначења.

Почетком другог полувремена опет недостатак среће и већ у раној фази још један погодак. Након тога селекција Војводине се борила свим снагама да се врати у резултатску неизвесност, али данас лопта једноставно није хтела у гол.

После нешто мало нервознијег краја утакмице упућене су честитке противницима, а иза Аматерске селекције Војводине остаје једно непроцењиво искуство и, мора се признати, сјајан успех који је током овог турнира демонстриран и током којег је достојно и поносно репрезентован и Фудбалски савез Војводине и Фудбалски савез Србије.

2018-10-05T08:15:20+02:0003. 10. 2018.|