Селекција Војводине победник квалификационог турнира ФСС за учешће у Регионалном Купу УЕФА за аматере

У суботу, 09. јула 2016. године, у фудбалском центру ФС Београда на Ади Циганлији, одиграна је поновљена финална утакмица у оквиру квалификационог турнира ФСС за учешће у Регионалном Купу УЕФА за аматере у којој су се за пласман у Румунију бориле аматерске репрезентације ФС Београда и ФС Војводине.
Утакмица је одиграна у пријатељској атмосфери пред око 100 људи. Током 90 минута утакмице обе аматерске репрезентације су показале леп фудбал, али погодака није било. Тако су, према пропозицијама такмичења, казнени ударци одлучивали о победнику овог такмичења.

Након казнених удараца у којима су аматери ФС Војводине били прецизнији утакмица је завршена резултатом 2:4.

Јунак је био голман Елесин Владимир, којег је селектор војвођанске екипе Бабић Мирко, увео у игру прeд сам крај утакмице баш због ових удараца, а овај му је то узвратио одбранивши два казнена ударца.

Победнички пехар капитену „Војводине“ уручио је директор турнира Благоје Милошевић. Тако ће на квалификационом турниру УЕФА (група 3) у Румунији од 20.-24. септембра ове године ФС Војводине представљати нашу земљу и национални савез у дуелима са аматерима из Енглеске, Русије и Румуније.

Стручни штаб селекције Војводине: Бабић Мирко – селектор, Драгољевић Горан – тренер, Менхарт Веребеш – тренер голмана, Чочић Сеад – здравствени радник, Утјешановић Младен – технички директор, Спасојевић Владимир – технички секретар и Влаховић Љубиша – координатор пројекта.

Екипа је играла у саставу: Живков Марко, Станков Небојша, Скоско Владимир, Никић Немања, Симикић Небојша, Панић Данијел, Ерак Александар, Вујошевић Новак, Стоисављевић Ненад, Милић Никола, Дукић Јован. У другом делу су наступили Хосциеславски Драган и Макар Никола, као и поменути јунак, голман Елесин Владимир.

 

2018-09-22T15:01:15+02:0010. 07. 2016.|