Предлог перспективних и талентованих спортиста за пројекат „Спортски таленти Војводине“

У току је реализацијa пројекта Покрајинског секретаријата за спорт и омладину А.П. Војводине и Фудбалског савеза Војводине „Спортски таленти Војводине“ у 2019. години чији је циљ идентификација, праћење и финансијска подршка перспективним и талентованим спортистима на путу ка остваривању међународних врхунских резултата.

Из тог разлога, неопходно је да нам најкасније до 28. јануара 2019. године доставите Ваше предлоге:

  1. Предлог спортисте (спортисти рођени од 1999. до 2005. године) који су остварили запажене резултате у клубу и у репрезентацији.

2. Предлог спортског стручњака (тренера) који је рођен 1974. године и млађи, који има значајне резултате у клубу или репрезентацији.

Предложени спортски стручњак мора имати образовање или стручну оспособљеност из подручја спорта у складу са Законом о спорту и важећу дозволу за рад (лиценцу).

У прилогу овог дописа достављамо Вам следеће упитнике :

– за спортисте: „Најзначајнији спортски резултати“ (образац 1б)

– за спортске стручњаке: „Предлог спортског стручњака за 2019. годину“ ( табела 1.)

Попуњени упитник о општим подацима о спортисти и спортском стручњаку треба доставити непосредно у Фудбалски савез Војводине (Булевар ослобођења 92/5; Нови Сад) или на мејл адресу: tomicic.nikola@fsv.rs

Уз попуњени упитник о општим подацима о спортском стручњаку треба доставити и оквирни програм рада и задужења спортског стручњака у циљу унапређења стручног рада у оквиру савеза.

Генерални секретар ФСВ

Цвијић Миодраг

Scan0003 Scan0004

 Преумите документ у формату за штампу (страна 1).

 

 Преумите документ у формату за штампу (страна 2).

 

2019-01-21T18:24:50+02:0018. 01. 2019.|