Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; T: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; F: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

Počeo sa radom FSV INFO portal

FSV INFO je onlajn javno glasilo Fudbalskog saveza Vojvodine i nalazi se na adresi fsvinfo.rs.

Radi se o informativnom portalu magazinskog tipa koji obrađuje fudbalske teme iz Vojvodine na način bliži čitaocu.

Za razliku od zvaničnog sajta FSV (fsv.rs) koji je više okrenut samoj organizaciji takmičenja i svojim članovima i učesnicima (klubovima, trenerima, sudijama, službenim licima itd.), FSV INFO približava fudbal širem auditorijumu.

Način obraćanja je drugačiji, manje služben i prijemčiviji poklonicima fudbala.

Vizija je da FSV INFO bude mesto onlajn susreta svih zainteresovanih za fudbal u Vojvodini, kako samih činioca, tako i javnosti, te nosioc afirmacije fudbalskog sporta u Vojvodini na polju informativne delatnosti.

Ciljevi

  • popularizacija fudbala u Vojvodini
  • proaktivan, afirmativan, integralan i nepristrasan pristup informativnoj aktivnosti i uloga predvodnika u izabranoj tematici.
  • operativni deo organizacije postojeće baze prepustiti zvaničnom sajtu i raditi na širenju iste putem animacije mlađih delova populacije.
  • objedinjavanje svih informacija i relevantnih fudbalskih tema na jednom mestu (potencijalno najveća konkurentska prednost).

Koncept i saradnja

Ideja je da portal bude po meri i učesnika i čitaoca i da se kroz saradnju sa klubovima dođe do tačne i kvalitetne informacije. To je vin – vin (win-win) situacija i za klubove (afirmacija) i za posetioce (informacija). U planu je i razmena informacija sa ostalim medijima. Svi klubovi zainteresovani da se njihovi sadržaji nađu na portalu svoje materijale mogu poslati na adresu: fsvojvodine@gmail.com.

Akcenat će biti na kraćem multimedijalnom sadržaju, vrlo aktuelnom u današnjem vremenu brzog protoka informacija. Sadrćaj se sastoji od vesti, najava, izveštaja, video izveštaja, snimaka utakmica, izjava i intervjua, analiza i statistike.

U dugoročnom planu su i prenosi uživo izabrane utakmice svakog kola Srpske lige „Vojvodina“, kao i edukacija i obrada stručnih tema uz pomoć saradnika iz trenerske i sudijske struke.

Portal će obuvatati praćenje superligaša i prvoligaša iz Vojvodine u nacionalnom prvenstvu i evropskim takmičenjima, praćenje klubova učesnika kvalitetnih omladinskih liga FSS, detaljnije praćenje klubova učesnika takmičenja FSV, praćenje nacionalnih selekcija i igrača iz Vojvodine pozvanih u iste, praćenje nastupa internacionalaca poniklih u Vojvodini u kvalitenim evropskim ligama i afirmaciju futsala, ženskog i bazičnog fudbala.

Portal će imati i prateće društvene mreže (instagram, fejsbuk i jutjub) i najveći deo promocije i približavanja publici će se odvijati preko njih.

Planirana je saradnja i razmena informacija sa svim značajnijim domaćim medijima.

Što se tiče finansiranja, planirano je da portal ostvaruje prihod od sponzora – privrednih subjekata koji bi prepoznali svoj interes da se njihov reklamni materijal pojavi kraj sadržaja koje FSV INFO nudi i na taj način ostvare promociju i podrže projekat, posredno i razvoj fudbala u Vojvodini.


PREZENTACIJA PROJEKTA

 

 

2022-04-08T09:32:11+02:0008. 04. 2022.|