Почео са радом ФСВ ИНФО портал

ФСВ ИНФО је онлајн јавно гласило Фудбалског савеза Војводине и налази се на адреси fsvinfo.rs.

Ради се о информативном порталу магазинског типа који обрађује фудбалске теме из Војводине на начин ближи читаоцу.

За разлику од званичног сајта ФСВ (fsv.rs) који је више окренут самој организацији такмичења и својим члановима и учесницима (клубовима, тренерима, судијама, службеним лицима итд.), ФСВ ИНФО приближава фудбал ширем аудиторијуму.

Начин обраћања је другачији, мање службен и пријемчивији поклоницима фудбала.

Визија је да ФСВ ИНФО буде место онлајн сусрета свих заинтересованих за фудбал у Војводини, како самих чиниоца, тако и јавности, те носиоц афирмације фудбалског спорта у Војводини на пољу информативне делатности.

Циљеви

  • популаризација фудбала у Војводини
  • проактиван, афирмативан, интегралан и непристрасан приступ информативној активности и улога предводника у изабраној тематици.
  • оперативни део организације постојеће базе препустити званичном сајту и радити на ширењу исте путем анимације млађих делова популације.
  • обједињавање свих информација и релевантних фудбалских тема на једном месту (потенцијално највећа конкурентска предност).

Концепт и сарадња

Идеја је да портал буде по мери и учесника и читаоца и да се кроз сарадњу са клубовима дође до тачне и квалитетне информације. То је вин – вин (win-win) ситуација и за клубове (афирмација) и за посетиоце (информација). У плану је и размена информација са осталим медијима. Сви клубови заинтересовани да се њихови садржаји нађу на порталу своје материјале могу послати на адресу: fsvojvodine@gmail.com.

Акценат ће бити на краћем мултимедијалном садржају, врло актуелном у данашњем времену брзог протока информација. Садрћај се састоји од вести, најава, извештаја, видео извештаја, снимака утакмица, изјава и интервјуа, анализа и статистике.

У дугорочном плану су и преноси уживо изабране утакмице сваког кола Српске лиге „Војводина“, као и едукација и обрада стручних тема уз помоћ сарадника из тренерске и судијске струке.

Портал ће обуватати праћење суперлигаша и прволигаша из Војводине у националном првенству и европским такмичењима, праћење клубова учесника квалитетних омладинских лига ФСС, детаљније праћење клубова учесника такмичења ФСВ, праћење националних селекција и играча из Војводине позваних у исте, праћење наступа интернационалаца пониклих у Војводини у квалитеним европским лигама и афирмацију футсала, женског и базичног фудбала.

Портал ће имати и пратеће друштвене мреже (инстаграм, фејсбук и јутјуб) и највећи део промоције и приближавања публици ће се одвијати преко њих.

Планирана је сарадња и размена информација са свим значајнијим домаћим медијима.

Што се тиче финансирања, планирано је да портал остварује приход од спонзора – привредних субјеката који би препознали свој интерес да се њихов рекламни материјал појави крај садржаја које ФСВ ИНФО нуди и на тај начин остваре промоцију и подрже пројекат, посредно и развој фудбала у Војводини.


ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА

 

 

2022-04-08T09:32:11+02:0008. 04. 2022.|