Победници Купа Војводине у женском фудбалу – ЖФК „Спартак д.о.о.“ у сениорској и ЖФК „Војводина“ у кадетској конкуренцији

Победник овосезонског такмичења Фудбалског Купа Србије на територији Војводине у женском фудбалу за сениорке су девојке из Женског фудбалског клуба „Спартак д.о.о.“ из Суботице које су у Беочину биле боље у финалној утакмици савладавши ривалке из Женског фудбалског клуба „Москва“ из Новог Сада резултатом 3:0.

Пехар победничкој екипи уручио је Јован Вукчевић, председник Комисије ФСВ за женски фудбал. Пехар финалисти уручио је Милан Зорић, члан општинског већа за спорт.

У кадетској конкуренцији победник Фудбалског Купа Србије на територији Војводине у женском фудбалу су девојчице из Женског фудбалског клуба „Војводина“ из Новог Сада које су, такође у Беочину, биле боље у финалној утакмици савладавши ривалке из Женског фудбалског клуба „Спартак“ из Суботице резултатом 6:0.

Пехар победничкој екипи уручио је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ. Пехар финалисти уручио је Јован Вукчевић, председник Комисије ФСВ за женски фудбал.

 

 

 

2021-11-30T12:20:07+02:0030. 11. 2021.|