Одржане теоретске припреме кандидата за полагање испита за фудбалске судије ПРВЕ и ДРУГЕ категорије

У организацији Привременог органа руковођења Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине, 15. октобра, у хотелу “Стари кровови” у Новом Саду и уз све прописане мере у вези са актуелном епидемиолошком ситуацијом, одржане су обавезне теоретске припреме кандидата који треба да у Фудбалском савезу Србије полажу испит за Фудбалског судију ПРВЕ и фудбалског судију ДРУГЕ категорије.

Припрема је присуствовало 12 судија кандидата за ПРВУ категорију и 5 судија кандидата за ДРУГУ категорију. Кандидати за ДРУГУ категорију имали су и обавезно тестирање на крају припрема. Такође, припремама су присуствовала и 3 кандидата који су на Српској лиги ВОЈВОДИНА стекли услов за добијање условне комисијске контроле за фудбалског судију ПРВЕ категорије.

Припреме је отворио председник ПОР Судијске организације Милан Радаковић који је у име председника ФСВ Драгана Симовића и генералног секретара ФСВ Миодрага Цвијића поздравио кандидате и истакао да је Струковна организација судија уз снажну подршку Фудбалског савеза Војводине на путу који ће је одвести тамо где треба, а то је сам врх фудбалског суђења у Србији.

Након уводне речи, предавање судијама су одржали инструктори прве категорије Никола Томичић и Бранко Павловић.

2020-10-16T10:35:49+02:0016. 10. 2020.|
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com