Одржане Конференције клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и Војвођанских фудбалских лига

У организацији Фудбалског савеза Војводине у среду и четвртак, 09. и 10. фебруара 2022. године, у Зрењанину, Новом Саду и Врбасу, одржане су Конференције клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и Војвођанских фудбалских лига „Север“, „Исток“ и „Југ“.

Поред усвајања записника са претходних седница, на дневном реду су били извештаји Комесара за такмичење и суђење и Дисциплинског судије за јесењи део такмичарске 2021./22. сезоне. Извештаји су једногласно усвојени, уз конструктивне предлоге и дискусију.

Генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић је у обраћању на све четири конференције поздравио присутне нагласивши да се очекује веома интересантан наставак сезоне и да клубови учине додатни напор како би све протекло на најбољи могући начин са посебним акцентом на регуларност и безбедност при организованју утакмица. Посебан акценат је ставио на значај лекарских пргледа и важности да се обављају у специјализованим установама.

Такође, генерални секретар је упознао је клубове са новим законом о фискализацији и са скорашњим почетком рада медијалног пројекта „FSVINFO“ који ће бити организован у оквиру Фудбалског савеза Војводине.

Клубови су упознати са календаром такмичења и обавезом плаћаља чланарине за пролећни део сезоне чији рок је 25. фебруар.

 

 

2022-02-11T17:58:45+02:0011. 02. 2022.|