Одржане конференције клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и Војвођанских фудбалских лига

У организацији Фудбалског савеза Војводине у понедељак и уторак, 26. и 27. јула 2021. године, одржане су Конференције клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и Војвођанских фудбалских лига „Север“, „Исток“ и „Југ“.

На дневном реду конференција било је утврђивање састава лига и избор председника и заменика председника конференција.

Генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић је у обраћању на све четири конференције поздравио присутне нагласивши да се очекује веома интересантна сезона и да клубови учине додатни напор како би све протекло на најбољи могући начин.

Клубови су упознати и са Упутством за издавање дозволе за рад тренера, као и квалификационом структуром и обавезним бројем тренера у наредној такмичарској сезони.

Износ чланарине није се мењао, за клубове Српске лиге ВОЈВОДИНА износи 40.000,00, а за клубове Војвођанских фудбалских лига 30.000.00 динара. Рок за уплату је 6. август и ко не уплати до овог рока неће моћи да започне првенствену трку.

Свака конференција клубова изабрала је и своје представнике у Скупштину Фудбалског савеза Војводине.

>На крају су извучени такмичарски бројеви и одређени парови првог кола које је на програму 14./15. августа 2021. године.

Потребно је нагласити да су конференције биле изузетно посећене и да су протекле у крајње конструктивној и радној атмосфери.

Распореди утакмица свих лига се могу погледати у наставку:

СЛВ
ВФЛ Север
ВФЛ Исток
ВФЛ Југ

 

2021-07-30T11:25:20+02:0029. 07. 2021.|