Одржана Скупштина Фудбалског савеза Војводине

У Новом Саду, у Конгресном центру „Мастер“ на Новосадском сајму, 24. октобра 2019. године, одржана је 1. седница овог сазива Скупштине Фудбалског савеза Војводине.
Поред усвајања Извештаја о раду ФСВ за 2018. годину, између осталих тачака дневног реда, усвојен је и Извештај о раду Надзорног одбора, као и одлука о плану прихода и расхода ФСВ за 2018. годину.
Скупштином су руководили заменик председника ФСВ Горан Драча и генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.
Поред много гостију Скупштини је присуствовао и генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић, као и легендарни Илија Петковић, сада председник Фудбалског савеза Београда.

Горан Драча, заменик председника ФСВ, истакао је да му је припала велика част да руководи Скупштином уместо одсутног председника ФСВ Драгана Симовића.

Јован Шурбатовић, генерални секретар ФСС, поздравио је присутне у име Славише Кокезе, председника ФСС, нагласивши да је важно да кровна организација буде присутна на свим седницама регионалних савеза, да буде у току и прати рад, а ФСВ је за пример један од стубова наше организације.

Илија Петковић, председник ФСБ, истакао је успешну сарадњу ФСБ и ФСВ која је увек на изузетно високом нивоу.

Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ, са поносом је истакао да је ово јубиларна година – Век постојања ФСВ. Образлажући Извештај о раду за прошлу годину нагласио је да је година почела поделом спортске опреме клубовима женског фудбала и клубовима футсала. Такмичења су успешно окончана, а присутно је и велико задовољство радом судијске и тренерске организације, као и радом инструкторске службе. Аматерска репрезентација Војводине је имала изузетно успешан наступ протекле године, како на регионалном турниру на Златибору, тако и као победник овог турнира на УЕФА Регионалном купу у Немачкој. Недељом базичног фудбала и доделом признања најуспешнијим колективима и појединцима учинило је на крају годину више него успешном. Очекује нас Свечана академија и промоција књиге поводом 100 година савеза.

 

2019-11-02T20:28:36+02:0025. 10. 2019.|