Одржана седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине

Шеснаеста седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине којом је председавао заменик председника ФСВ Горан Драча одржана је 09. септембра 2022. године у Новом Саду.

На дневном реду било је осам тачака.

Представници подручних фудбалских савеза, поднели су извештаје о току изборних активности, уз позитивне оцене, јер процес се одвија према прописаним роковима.

Једногласно су усвојени састави Футсал лиге Војводине и Омладинске футсал лиге Војводине, као и прописи везани за ово такмичење, док је Изборна скупштина ФСВ заказана за 6. октобар у Старој Пазови.

Поднет је извештај о активностима у вези са конкурсима за пројекте Европске комисије са партнерима из иностранства, при чему су досадашња искуства добра, па је дата подршка да се и у наредном периоду настави са активностима подједнаког интензитета.

Било је речи и о Недељи базичног фудбала, а планирано је да буде организована током последње седмице септембра.

Стручна трибина у организацији ФСВ и Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду, са темом “Савремене перспективе едукације у фудбалу“, планирана је за 29. септембар. Предавачи су Раденко Матић, са Факултета спорта и физичног васпитања, Милош Миљанић, директор Центра за едукацију ФСС, и Мунир Таловић, директор Центра за едукацију БиХ.

2022-09-12T09:05:47+02:0012. 09. 2022.|