Одржана седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине

У Бешки, на салашу „Стојшић“, одржана је 12. седница Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине којом је председавао председник ФСВ Драган Симовић. Поред усвајања записника са претходне седнице Извршног одбора, усвојени су извештаји судијске и тренерске организације, као и инструкторске службе ФСВ.

Усвојен је и план рада органа ФСВ за 2022. годину.

Генерални секретар Миодраг Цвијић је, између осталог, информисао скуп да ће пролећна сезона на теренима Војводине трајати од 05. марта до 05. јуна, а да ће утакмице баража бити на програму од 14. до 23. јуна. Такође, истакао је да ће овогодишње Финале Купа Војводине бити организовано 08. јуна.

Предлог председника ФСВ Драган Симовића да чланарина за пролећни део остане иста наишао је на једногласно одобравање.

Усвојен је Календар такмичења из надлежности ФСВ за пролећни део такмичарске 2021./22. сезоне.

Семинари службених лица Војвођанских фудбалских лига и Футсал лиге Војводине ће бити одржани у другој половини фебруара.

Након једномесечне јавне расправе утврђен је коначан предлог новог Статута Фудбалског савеза Војводине. Председник ФСВ Драган Симовић је захвалио свим подручним савезима на кооперативности приликом утврђивања овог предлога.

На седници је и одређен датум одржавања Скупштине Фудбалског савеза Војводине на којој би требао да се усвоји нови Статут, а то је 17. фебруар 2022. године.

2022-01-25T11:49:00+02:0025. 01. 2022.|