Одржан семинар судија све три Војвођанске фудбалске лиге

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије, у Старој Пазови, у понедељак, 01. марта 2021. године, одржан је семинар судија Војвођанских фудбалских лига “Север”, “Југ” и “Исток”.

Семинар је организован и одржан уз потпуну примену мера и препорука надлежних органа у вези са тренутном епидемиолошком ситуацијом у Републици Србији. Судије су обавиле комплетан медицински преглед, након чега су приступиле полагању физичких норми. За теоретски део семинара и упознавање судија с изменама Правила игре коришћене су савремене наставне методе – online едукација. Имајући у виду успешност реализације овог семинара, он ће послужити као модел организовања свих наредних предсезонских  семинара.

Семинаром је руководила Комисија на челу са председником и потпредседником Струковне организације судија ФСВ Бранком Павловићем Миланом Радаковићем који су са својим колегама Урошем Суботићем, Јовицом Шавијом и Николом Томичићем више него успешно руководили овим семинаром са ког су судије понеле изузетно повољне утиске и сјајно расположење пред наставак пролећног дела сезоне.

 

 

 

 

2021-03-02T14:40:33+02:0002. 03. 2021.|