Одржан семинар судија и помоћних судија све три Војвођанске фудбалске лиге

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије, у Старој Пазови, у суботу, 26. фебруара 2022. године, одржан је семинар судија Војвођанских фудбалских лига „Север“, „Исток“ и „Југ“.

У преподневном делу семинара судије су обавиле комплетан медицински преглед, након чега се приступило полагању физичке и теоретске спремности. Током послеподневног дела семинара са судијама се радило на уједначавању критеријума путем видео едукације.

Семинаром је руководила Техничка комисија Струковне организације судија на челу са председником Јовицом Шавијом и члановима Урошем Суботићем и Иваном Микалачким. Проверу физичке спремности спровела је Комисија за физичку проверу на челу са Илијом Брдаром, док је проверу теоретског знања спровела Комисија на челу са Николом Томичићем. Цео семинар је протекао под будним оком Бранка Павловића, председника Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине, као и Комесара за суђење ове три лиге Роберта Киш-Чепегија, Маријана Родеана и Дејана Вучића.

Учеснике семинара је поздравио Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ који је изразио задовољство начином и квалитетом рада на семинару и пожелео свима миран и успешан преолећни део сезоне.

 

 

 

 

2022-03-03T08:07:08+02:0028. 02. 2022.|