Одржан семинар делегата Срспке лиге Војводина, војвођанских фудбалских лига и лига млађих категорија Фудбалског савеза Војводине

 

У уторак 27. фебруара 2024. године у хотелу „Стари кровови“ у Новом Саду одржан је семинар делегата Срспке лиге Војводина, војвођанских фудбалских лига и лига млађих категорија (ОКП) Фудбалског савеза Војводине.

Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ, пренео је делегатима ставове челника савеза, а то је да регуларност утакмица и безбедност у организационом делу морају да буду на највишем нивоу, при чему је наглашена важност улоге делегата у том сегменту.

Миодраг Радаковић, председник Такмичарске комисије ФСВ, упознао је делегате сановим смерницама и обавезама у погледу односа према клубовима и осталим службеним лицима.

 

 

Представници Информационог сектора Фудбалског савеза Србије, приказали су рад нове апликације FSS Live, коју ће делегати бити у обавези да ажурирају током трајања утакмице, а то је оцењено као искорак у доступности и правовремености информација.

 

 

Током завршног дела семинаpa, комесари за такмичење, разговарали су са делегатима. Активностима службених лица у свим
лигама под окриљем ФСВ, као и до сада, координираће Никола Томичић, Милан Мирковић и Војислав Кесић, референти за такмичења.

 

 

АПЛИКАЦИЈУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ НА:

iOS – https://apps.apple.com/rs/app/fss-live/id6466286559

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=de.analyticom.cometlive.fss

2024-02-28T13:08:02+02:0028. 02. 2024.|