Одржан семинар делегата и судија Футсал лиге Војводине

У одличним условима Центра за физичку културу „Драго Јововић“ у Врбасу, 21. септембра 2021. године, одржан је редован семинар делегата и судија Футсал лиге Војводине за јесењи део такмичарске 2021./22. сезоне.

Делегати су били успешни на провери теоретске спремности и на тај начин омогућили Комесару за такмичење Борису Правиловићу да може да рачуна на све њих за почетак првенствене трке која је планирано за наредни викенд.

Судије су под будним оком Комесара за суђење Предрага Бељевића, његовог заменика Милана Обрадовића и Националног фитнес инструктора ФСС Милана Радаковића успешно положили тест теоретске спремности, као и тест физичке спремности.

Предавање на тему Футсал Правила игре одржао је Футсал инструктор 1. категорије и бивши међународни Футсал судија Драгутин Божовић.

Лекарске прегледе су сви делегати и судије успешно завршили.

Семинар је отворио председник судијске организације Бранко Павловић, а као специјални уважени гости семинару су присуствовали и обратили се присутнима Владо Глођовић, УЕФА делегат и бивши међународни фудбалски судија и Миле Бекрић, комесар за такмичење Футсал лиге Београда.

 

 

2021-09-23T12:29:13+02:0023. 09. 2021.|