Одржан семинар делегата, делегата-посматрача, судија и помоћних судија Српске лиге ВОЈВОДИНА

У Крагујевцу, у Спортском комплексу „Шумарице“ и на стадиону „Чика Дача“, у суботу и недељу, 26. и 27. фебруара 2022. године, одржан је семинар делегата, делегата-посматрача, судија и помоћних судија Српске лиге ВОЈВОДИНА.

Поред едукације и уједначавања критеријума видео презентацијама свим учесницима је проверено знање из Правила фудбалске игре, док су судије морале да положе и испит из физичке припремљености.

Семинаром је руководила Судијска комисија ФСС на челу са председником Дејаном Филиповићем и члановима Ненадом Ђокићем, Марком Поповићем и Зораном Шипчићем. Проверу физичке спремности спровела је Комисија за физичку проверу на челу са Милованом Ристићем и Илијом Брдаром.

Учеснике семинара је поздравио Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ који је изразио велико задовољство сарадњом Судијске комисије ФСС и Фудбалског савеза Војводине и истакао да захваљујући оваквом начину функционисања рада са судијама фудбалском Србијом „дувају неки нови, позитивни, ветрови“.

Семинару су присуствовали и Миодраг Радаковић, Комесар за такмичење Српске лиге ВОЈВОДИНА, који се, такође, изузетно похвално изразио радом Судијске комисије ФСС, као и Бранко Павловић, комесар за суђење Српске лиге ВОЈВОДИНА који је на крају семинара у склопу мале свечаности уручио решења судијама који су успешно положили испит за звање „Фудбалски судија 1. категорије“.

Испред Судијске организације ФСВ, поред председника Бранка Павловића, семинару су присуствовали и председник Техничке комисије СОС ФСВ Јовица Шавија и секретар организације Никола Томичић.

2022-03-03T08:06:59+02:0028. 02. 2022.|