Održan radni sastanak povodom organizacije promotivnog turnira „U susret EP u futsalu 2016“

Aktuelni projekat bazičnog fudbala pod nazivom „Moja škola – moj klub“ održavaće se pre, tokom, kao i nakon UEFA Evropskog prvenstva u futsalu. Cilj projekta je da omogući školskoj populaciji upoznavanje sa fudbalskim i futsal sportom. U najprirodnijoj sredini, u kojoj deca provode veliki deo vremena tokom školske godine, deca treba da dobiju priliku da se oprobaju u fudbalu i futsalu.
S tim u vezi, regionalni koordinatori mreže za bazični fudbal FSS će se u saradnji sa predstavnicima odabranih osnovnoh škola, pobrinuti za realizaciju svih planiranih aktivnosti u skladu sa predviđenim kalendarom, a zatim izveštavati Sektor za bazični fudbal o toku realizacije. FSS će u tom smislu održavati redovne sastanke sa regionalnim koordinatorima i predstavnicima škola koje učestvuju u projektu.
Prvi u nizu sastanaka održan je u prostorijama FSV i na njemu su prisustvovali: Uroš Milojković – generalni sekretar FSV, Igor Janković – direktor sektora za bazični fudbal i informatiku FSS, Marjan Menićanin – direktor mreže koordinatora bazičnog fudbala FS Srbije i Jovan Vukčević predsednik komisije za ženski fudbal IO FSV kao i predstavnici škola: Miloš Bogdanović (OŠ „Đura Daničić“), Predrag Tanacković „OŠ „Prva vojvođanska brigada“), Jasmina Pastonjicki – direktor i Aleksandra Gojković (OŠ „Vasa Stajić“), Stojan Valan (OŠ „Kosta Trifković“), Igor Milićević – direktor i Nataša Janjić (OŠ „Nikola Tesla“), Aleksandra Todoprović i Tatjana Jan (OŠ „Dositej Obradaović“) i Rahman Tiganj – direktor (OŠ „Branko Radičević“).
Na sastanku su dogovorene sve pojedinosti oko organizacije i poznavajući kadar i kvalitet škola učesnika za očekivati je da će futsal turnir u Novom Sadu opravdati sva očekivanja.
ВЕСТИ

2018-09-25T14:46:56+02:0023. 11. 2015.|