Одржан новогодишњи коктел Фудбалског савеза Војводине

Фудбалски савез Војводине је календарску годину завршио новогодишњим коктелом који је одржан у ресторану „Аласка барка“ на Рибарском острву у Новом Саду. Уважени гости овог скупа чији су домаћини били председник Драган Симовић и генерални секретар Миодраг Цвијић, између осталих, били су Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину, Ненад Бјековић, заменик председника Фудбалског савеза Србије, Јован Шурбатовић, генерални секретар Фудбалског савеза Србије…

Председник ФСВ Драган Симовић истакао је да је иза Фудбалског савеза Војводине веома успешна година и да ће се све учинити како би наредна била још боља и успешнија.

Ненад Бјековић, заменик председника Фудбалског савеза Србије, нагласио је, такође, да је иза Фудбалског савеза Србије једна изузетно успешна година која је обележена сјајним резултатима и, као шлаг на торту, пласманом репрезентације Србије на Светско првенство 2022. године у Катар.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста је рекао да је Фудбалски савез Војводине највећи спортски савез на територији Војводине и да је он локомотива која у светлу спортску будућност вуче и све остале спортске гране у покрајини.

Плакете Фудбалског савеза Војводине фудбалском клубу и појединцима који су значајно допринели развоју фудбалског спорта у оквиру ФСВ добили су:

ФК „Младост ГАТ“ (Нови Сад), најуспешнији клуб – плакету уручио Драган Симовић, председник ФСВ

Урош Кабић (ФК „Војводина“ Нови Сад), најперспективнији фудбалер – плакету уручио Горан Драча, заменик председника ФСВ

Борис Арсић (ЖФК „Спартак“ Суботица), најбољи тренер – плакету уручио Мирко Дуброја, потпредседник ФСВ

Новак Симовић, најбољи фудбалских судија – плакету уручио Драгољуб Самарџић, потпредседник ФСВ

 

 

2021-12-21T20:23:21+02:0021. 12. 2021.|