Одржан Камп талентованих судија Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине

Камп талентованих судија Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине одржан је од 24. до 26. јануара 2019. године у Бечеју. Учесници Кампа су били 20 најталентованијих судија из све три групе Војвођанских фудбалских лига.

Идеалне услове за одржавање овог значајног догађаја омогућила је Установа за спортску и културну активност омладине „Ђорђе Предин Баџа“ у Бечеју на челу са директором Дејаном Станојевим.

Учеснике Кампа је поздравио генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић који је истакао да је ФСВ увек подржавао и да ће подржавати овакав вид рада Струковне организације судија јер на тај начин се свакако доприноси још већем бољитку и квалитету фудбала широм Војводине.

Председник Струковне организације судија ФСВ Ђорђе Жутић се захвалио генералном секретару и ФСВ на подршци и обећао да ће Судијска организација све учинити као би фудбал у Војводини био и даље најпопуларнији спорт.

Предавачи на Кампу су били Игор Радојчић, руководилац Талент-Ментор програма ФСС, Милан Радаковић, национални фитнес инструктор, Бранко Павловић и Никола Томичић, национални инсруктори-предавачи.

Кампом је више него успешно руководила Комисија за унапређење суђења СОС ФСВ на челу са председником Радетом Вукелићем.

2019-01-28T19:08:12+02:0028. 01. 2019.|