Одржан Камп талентованих судија Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине

Камп талентованих судија Струковне организације судија Фудбалског савеза Војводине одржан је од 26. до 28. фебруара 2021. године у Бечеју. Учесници Кампа су били 18 најталентованијих судија из све три групе Војвођанских фудбалских лига који су у три дана имали прилике да слушају предавања еминентних предавача, као и  и да стекну право судијско богатство присуствовајући показној вежби најбољег Војвођанског судије, интернационалца Новака Симовића са своји.

Идеалне услове за одржавање овог значајног догађаја уз Фудбалски савез Војводине као организатора омогућили су Општина Бечеј, Гимназија у Бечеју, ФК „Бечеј“ и хотелска установа „Клуб 4“.

Учеснике Кампа су поздравили генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић који је је са учесницима на кампу провео два дана и који је истакао да је ФСВ увек подржавао и да ће подржавати овакав вид рада Струковне организације судија јер на тај начин се свакако доприноси још већем бољитку и квалитету фудбала широм Војводине, као и члан општинског већа Драган Ковачев који је изразио задовољство што је Фудбалски савез Војводине препознао Бечеј као центар који може да пружи све услове за одржавање оваквих догађаја.

Председник Струковне организације судија ФСВ Бранко Павловић се захвалио генералном секретару и ФСВ на подршци и Драгану Ковачеву на условима и обећао да ће Судијска организација све учинити као би фудбал у Војводини био и даље најпопуларнији спорт.

Предавачи на Кампу су били Милан Радаковић, национални фитнес инструктор и потпредседник СОС ФСВ, Бранко Павловић и Никола Томичић, национални инсруктори-предавачи.

Посебан печат на овом Кампу су својим присуством, својом импресивном и несебичном посвећеношћу у раду са младим судијама и показном вежбом на терену оставили интернационалац Новак Симовић, најбољи Војвођански судија и његов судијски тим у којем су били фантастичне помоћне судије Супер лиге Србије Милош Симовић и Иван Микалачки.

 

2021-03-03T12:11:25+02:0002. 03. 2021.|