Одређена службена лица за утакмицу финала Фудбалског Купа Војводине која се игра 29. маја 2024. године

Одређена су службена лица за финалну утакмицу фудбалског купа Србије на територији Фудбалског савеза Војводине која се игра у среду 29. маја 2024. године са почетком у 17 часова на ГАТ Арени у Новом Саду.

Утакмицу ће судити Новак Симовић, интернационалац из Ловћенца рођен 18. маја 1982. године.

Новак  је синоним за ауторитет. Неко ко при једном погледу доноси одлуку и чврсто стоји иза ње. Самоуверен је, храбар, хладнокрван, има богати вокабулар, елоквентан је и управо захваљујући њему најчешће у две-три речи тензије на терену враћа под контролу. Зашто је један од најбољих српских арбитара, за многе и најбољи, доказао је безброј пута, а о томе колико се цени стил којим дели правду, начин на који води утакмицу, као и знање којим располаже сасвим довољно говори импозантна биографија .

Поред свих значајних домаћих такмичења судио је утакмице УЕФА Лиге Европе, УЕФА Лиге конференција, УЕФА квалификација за Европско превенство, квалификација за УЕФА лигу шампиона,  УЕФА омладинску лигу шампиона, УЕФА Лигу нација, утакмице лига и купова Кипра, Египта, Туниса и Либије, као и омладинска и кадетска европска првенства.

Утакмица се игра на ГАТ Арени, стадиону прволигаша Младост ГАТ из Новог Сада чији је капацитет 1432 места и реновиран је 2022. године. Стадион се налази на адреси Булевар Јована Дучића 39 и са својим добрим травњаком и лаким приступом објекту представља одличну локацију за догађаје овог типа.


УТАКМИЦА ФИНАЛА ЗАВРШНОГ ДЕЛА ФУДБАЛСКОГ КУПА СРБИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

СРЕДА, 29. МАЈ  2024. ГОДИНЕ – 17:00  ЧАСОВА

НОВИ САД (ГАТ АРЕНА):

ФК „Раднички Зрењанин“ Зрењанин – ФК „Хајдук“ Дивош                                                                       

Делегат: Дукић Озрен  – Нови Сад

Судија: Симовић Новак – Ловћенац

1.п.с.:    Шутуловић Милан – Нови Сад

2.п.с.:    Перановић Драган – Шајкаш

4. судија: Гњатовић Марко – Нови Сад

           


Директан пренос утакмице можете пратити на званичном YouTube каналу Фудбалског савеза Војводине.

 

 

 

2024-05-28T08:18:28+02:0027. 05. 2024.|