Ново такмичење у женском фудбалу

Комисија ИО ФСВ за женски фудбал и Савез за школски спорт Срема направили су пројекат како афирмисати женски фудбал у средњим школама. Главни реализатор овог задатка биће Мирослав Драгојловић председник Савеза за школски спорт а пуну логистику имаће од стране Данијеле Стојиљковић Савић испред комисије ИО ФСВ за женски фудбал.
У петак 13. марта одржано је прво званично општинско првенство средњих школа у Инђији где су учествовале три екипе а право да наступи у следећем степену такмичења оствариле су ученице Гимназије које су у занимљивој утакмици савладале своје суграђанке резултатом 1:0.
Окружно такмичење ће се одржати наредне недеље а право учешћа имају школе победнице из 7 сремских општина. Након тога биће одржано и међуокружно првенство и то ће бити крај за ову школску годину. Комплетан извештај са фото документацијом и образложењем ће бити прослеђен Комисији за женски фудбал ФСС и Савезу за школски спорт Србије са молбом да се женски фудбал уврсти следеће школске године у редован програм такмишења за средње школе.

 

2018-09-23T09:41:34+02:0019. 03. 2015.|