Нови празник женског фудбала у Срему

У оквиру планираних активности за период март-јун 2015. године, Комисија ИО ФСВ за женски фудбал је наставила афирмацију женског фудбала успостављајући сарадњу и пружајући подршку пројектима као што су Мини Макси купови за девојчице на територији покрајине и „Моја школа – мој клуб“
У прелепом сремском месту ушушканом између Фрушке горе и Дунава, у Старим Бановцима одржан је 30. јубиларни Женски Мини Макси куп чиме су завршене квалификације за завршни Регионални турнир који ће се одржати следеће недеље у Врбасу.
Визу за то такмичење је изборила екипа ОШ „Слободан Савковић“, која је уједно положила испит и за домаћина, јер је читаву манифестацију довела до савршенства. Директор школе Бошко Милојевић маниром прекаљеног фудбалског радника је чврсто држао све конце организације у својим рукама. Поред њега све заслуге припадају и директорима Страхињи Благојевићу и Милораду Босанчићу као и професорима Драги Гаврићу и Вукајлу Петрићу који су дали све од себе да овај догађај буде празник женског фудбала у Срему!
Пре почетка такмичења школи домаћину и ОШ „23. октобар“ из Голубинаца Предсеник ИО ФСВ за женски фудбал Јован Вукчевић је уручио два комплета опреме као новим полазницима пројекта: „Моја школа – мој клуб“.
Поред ове две школе на турниру су још наступиле ученице ОШ „Растко Немањић Свети Сава“ из Нове Пазове и мале фудбалерке из новосадске Бистрице!

999

2018-09-23T09:37:42+02:0018. 03. 2015.|