Немања Матић одушевио студенте, тренере и све остале љубитеље фудбала

У организацији Фудбалског савеза Војводине и Факултета спорта и физичког васпитања у Новом Саду у среду 14. новембра 2018. године пред препуним великим амфитеатром овог факултета гостовао је  Немања Матић, прослављени репрезентативац фудбалске репрезентације Србије и фудбалер ФК „Манчестер јунајтед“.

Овом приликом проф. др Марко Стојановић, професор Факултета спорта и физичког васпитања у Новом  Саду и кондициони тренер Фудбалске репрезентације Србије, одржао је предавање на тему „Прехабилитација у савременом фудбалу – мода или потреба!“.

Организацијом овог догађаја није скривао одушевљење ни генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић који је истакао да Фудбалски савез Војводине на челу са Драганом Симовићем чини све како би популаризовао фудбал у Војводини и како ће то и убудуће чинити. Истакао је да је канцеларија ФСВ примила велики број позива тренера који су били одушевљени Немањиним излагањем, непосредношћу, искреношћу, стрпљењу да уважи сваког учесника, да одговори на питања, подели аутограме, фотографише се и да без устезања каже све о себи, каријери и репрезентацији  и ово је беспрекоран пример како се врхунски спортиста и сјајан човек односи према животу и спорту.

На крају, генерални секретар Миодраг Цвијић се у име Фудбалског савеза Војводине захваљује Немањи Матићу, декану Факултета спорта и физичког васпитања професору Немањи Максимовићу, а поготово професору доктору Марку Стојановићу, чија је идеја била да на овај начин направимо промоцију спорта и још више унапредимо сарадњу Фудбалског савеза Војводине и Факултета спорта и физичког васпитања, која је и до сада била на високом нивоу.

2018-11-16T14:01:35+02:0016. 11. 2018.|