Милош Симовић у радној посети Талент-Ментор програму Организације судија ФСВ

Талент-Ментор програма Организације судија Фудбалског савеза Војводине јуче је званично почео са радом у такмичарској 2022./23. сезони. Састанку се одазвало свих 19 судија и помоћних судија Војвођанских фудбалских лига који су укључени у рад ТМП. У радној посети је био Милош Симовић, један од најбољих помоћних судија на овим просторима са великим међународним искуством. Он је у једноипочасовном излагању пренео своје огромно искуство и знање менторима и судијама Талент-Ментор програма Организације судија Фудбалског савеза Војводине. Ментори и судије су са нескривеним одушевљењем пратили излагање Милоша Симовића који поручио менторима да су они ти који су на првој линији унапређења судијског кадра, док је судијама поручио да имају привилегију што су укључени у Талент-Ментор програм и да ту прилику максимално искористе.

Бранко Павловић, председник Организације судија Фудбалског савеза Војводине захвалио је Милошу Симовићу за несебичан пренос искуства и знања менторима и судијама из Војводине и поручио да ће Талент-Ментор програм Организације судија Фудбалског савеза Војводине бити камен темељац Организације судија која сваким даном у сваком погледу бива све боља и боља.

Поред Милоша Симовића и Бранка Павловића састанку су присуствовали и Никола Томичић, координатор ТМП и ментори Урош Суботић, Горан Лековић, Саша Богићевић, Роберт Киш-Чепеги, Јовица Милин, Драган Милошевић и Матија Олајош-Нађ.

 

 

 

2022-10-17T09:06:17+02:0017. 10. 2022.|