Милан Мандарић у посети Фудбалском савезу Војводине

У пријатељској посети Фудбалском савезу Војводине био је Милан Мандарић, власник Олимпије из Љубљане. Не скривајући емоције због боравка у Новом Саду, где је провео део живота, изразио је задовољство, јер је имао прилику да од Миодрага Цвијића, генералног секретара Фудбалског савеза Војводине, чује детаље о броју клубова под окриљем савеза, функционисању лига и идејама око унапређења система рада.

– Долазак у Нови Сад, за који ме вежу лепе успомене, искористио сам да за пријатељску посету. Била је ово прилика да се лично захвалим за специјалну плакету, додељену на свечаној академији 2019. године, поводом века постојања Фудбалског савеза Војводине, када сам био спречен да присуствујем додели. Увек је лепо бити међу пријатељима и разменити искуства – истакао је Милан Мандарић.

За искрене пријатеље, врата Фудбалског савеза Војводине, широм су отворена. У пријатној атмосфери, време је брзо пролетело, а угледном госту, као знак пажње, уручен је дрес специјално направљен за ову прилику.

– Драго ми је да смо имали прилику да угостимо човека, који је оставио дубок траг у Енглеској, Белгији и Француској, а у последњих шест година је на челу Олимпије. Његово искуство је драгоцено, јер у којем год клубу је био, имао је успеха и оставио је препознатљив рукопис – рекао је Миодраг Цвијић, генерални секретар Фудбалског савеза Војводине.

2021-06-24T10:36:30+02:0024. 06. 2021.|