Lepota igre u Hrtkovcima

U petak, 11.03.2016. godine, u sportskoj hali Osnovne škole ,,Miloš Crnjanski“ u Hrtkovcima, održan je turnir u malom fudbalu za devojčice u okviru projekta ,,Moja škola – moj klub“, u organizaciji koordinatora za bazični fudbal gospodina Jovana Vukčevića i OŠ,,Miloš Crnjanski“ (Hrtkovci).
Na turniru su učestvovale četiri ekipe:
OŠ ,,Milivoj Petković-Fećko“ Platičevo
OŠ ,,Nebojša Jerković“ Buđanovci
OŠ ,,23.oktobar“ Klenak
OŠ ,,MilošCrnjanski“ Hrtkovci
Realizaciju turnira pomogli su nastavnici fizičkog vaspitanja iz gore pomenutih škola: Bojan Jevtić (Buđanovci), Milivoj Branković (Platičevo i Klenak), Dejan Savić (Hrtkovci i Klenak) i Srđan Kojadinović (Hrtkovci i Klenak). Nastavnici su se pobrinuli da kompletan turnir prođe u fer i sportskoj atmosferi, a sem što su vodili sa klupe svoje ekipe, sami su i sudili utakmice.
Opšta ocena je da je turnir u potpunosti uspeo, kvalitet igre bio je na zavidnom nivou, mnogobrojna publika je u duhu fer-pleja bodrila svoje ekipe, a decu su sve vreme trajanja turnira bodrili i direktori sve četiri škole koje su učestvovale: Zoran Janus (OŠ ,,Miloš Crnjanski“ Hrtkovci), Stevan Popov (OŠ ,,Milivoj Petković-Fećko“ Platičevo), Jasmina Popović (OŠ ,,23.oktobar“ Klenak) i Đorđe Mirković (OŠ ,,Nebojša Jerković“ Buđanovci).

2018-09-25T14:39:00+02:0017. 03. 2016.|