КМФ „Тиса“ из Новог Бечеја победник Футсал Купа Војводине

У малој дворани СПЕНС-а у Новом Саду, у складу са препорукама Кризног штаба и Владе Републике Србије везаних за тренутну епидемиолошку ситуацију, одиграна је веома добра финална утакмица Футсал Купа Војводине између КМФ „Нови Сад“ и КМФ „Тиса“ из Новог Бечеја. И поред убедљивог резултата од 6:1 у корист Новобечејаца виђена је одлична утакмица која је уз изузетну организацијуа допринела су сјајном општем утиску. Очигледно је да футсал има све више поклоника јер се оваквим догађајем не могу похвалити ни многи клубови великог фудбала.

Пре утакмице уприличена је свечаност у којој је генерални секретар Фудбалског савеза Војводине Миодраг Цвијић уручио признања чланови Футсал репрезентације Србије који су у бараж утакмици против Финске обезбедили учешће на светском првенству следеће године у Летонији. Уваженим гостима Бојану Павићевићу, директору футсал селекције ФСС, Горану Иванчићу, селектору футсал репрезентације Србије, Жељку Малинићу, члану експедиције у овим утакмицама, Антонић Бојану, кондиционом тренеру, Антонић Алекси, тренеру голмана и Поповић Давору, играчу, који су учинили поносним све љубитеље футсала у Србији и који су својим присуством овој утакмици изразили поштовање Фудбалском савезу Војводине, генерални секретар ФСВ је уручио признања.

КМФ „Тиса“ је под вођством алфе и омеге клуба Ивана Блажина и сјаног стратега Дејана Станојева апсолутно заслужено извојевала победу резултатом 6:1, али је и екипа из Новог Сада (трећелигаш) показала да израста у респектабилан клуб на овим просторима. Ипак, искуство друголигашке екипе из Новог Бечеја је пресудило у чијој је победи је главни протагониста био феноменални капитен Веселин Губеринић.

Велики допринос више него позитивном утиску дала је судијска тројка коју су чинили Божовић Драгутин, Јоцовић Милош и Вујић Предраг.

Плакете и дипломе службеним лицима уручио је Комесар за суђење Футсал лиге Војводине Предраг Бељевић.

Сребрне медаље и пехар екипи из Новог Сада уручио је председник Комисије за футсал Фудбалског савеза Војводине Жељко Малинић.

Златне медаље победнику Футсал Купа Војводине уручио је селектор Футсал репрезентације Србије Горан Иванчић.

Пехар победничкој екипи из Новог Бечеја и чек на 50.000,00 динара који је обезебедио ФСВ, уручио је директор Футсал селекције Фудбалског савеза Србије Бојан Павићевић.

Пласманом у 1/8 финала Купа Србије, победничка екипа је, такође, обезбедила и новчану награду од 20.000,00 динара по одлуци ИО ФС Србије.

 

2020-12-28T23:13:11+02:0028. 12. 2020.|