Bulevar oslobođenja 92/V, 21 102 Novi Sad; T: 021/421-401; 021/420-885; 064/8455-490; F: 021/66-23-460|kancelarija@fsv.rs

KMF „SAS“ iz Zrenjanina pobednik Futsal Kupa Vojvodine

U izvanrednoj atmosferi i u prepunoj sali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu (preko 500 gledalaca), odigrana je neizvesna i veoma dobra finalna utakmica Futsal Kupa Vojvodine između KMF „APA Futsal“ iz Apatina i KMF „SAS“ iz Zrenjanina. Odlična utakmica, fantastično navijanje, izuzetna organizacija doprineli su sjajnom opštem utisku. Očigledno je da futsal ima sve više poklonika jer se ovolikim brojem gledalaca ne mogu pohvaliti ni najbolji klubovi velikog fudbala.
KMF „SAS“ je apsolutno zasluženo izvojevao pobedu rezultatom 4:3, ali je i ekipa iz Apatina (trećeligaš) bila potpuno ravnopravan protivnik. Ipak, iskustvo drugoligaške ekipe iz Zrenjanina je presudilo u čijoj je pobedi junak utakmice bio golman ekipe Rodić.
Veliki doprinos više nego pozitivnom utisku dala je sudijska trojka koju su činili Jocović Miloš, Lazarov Negovan i Božović Dragutin.
Nakon utakmice, najboljem igraču Tomin Aleksandru prigodan poklon uručio je Komesar za takmičenje Futsal lige Vojvodine Čočić Sead, koji je ujedno uručio i pehar kapitenu ekipe iz Apatina Damjanović Nikoli.
Plakete i diplome službenim licima uručio je Komesar za suđenje FLV Obradović Milan.
Srebrne medalje i diplome ekipi iz Apatina uručio je predsednik Komisije FSV za futsal Malinić Željko.
Zlatne medalje i diplome pobedniku finalne utakmice uručio je pomoćnik Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Milić Dragan.
Na kraju, veliki pehar osvajaču kupa ekipi KMF „SAS“, odnosno njenom kapitenu Milićev Nemanji, uručio je član Izvršnog odbora FSV Purić Zoran.
Plasmanom u 1/8 finala Kupa Srbije, pobednička ekipa je osvojila i novčanu nagradu od 20.000,00 dinara po odluci IO FS Srbije.
Pre finalne utakmice odigrana je utakmica dve omladinske futsal selekcije Vojvodine, sastavljene od igrača KMF Leteći Holanđanin iz Vrbasa, KMF Forum iz Vršca i KMF SAS iz Zrenjanina. Ovo je ujedno bila i pripremna utakmica omladinske futsal selekcije Vojvodine, za svoj prvi zvaničan nastup.
Poseban pečat ovom događaju su dali članovi Kulturno-umetničkog društva „Dunav“ iz Apatina koji su svojim nastupomoduševili sve prisutne u dvorani.

2019-02-07T23:25:10+02:0006. 02. 2019.|