КМФ „САС“ из Зрењанина победник Футсал Купа Војводине

У изванредној атмосфери и у препуној сали Основне школе „Жарко Зрењанин“ у Апатину (преко 500 гледалаца), одиграна је неизвесна и веома добра финална утакмица Футсал Купа Војводине између КМФ „АПА Футсал“ из Апатина и КМФ „САС“ из Зрењанина. Одлична утакмица, фантастично навијање, изузетна организација допринели су сјајном општем утиску. Очигледно је да футсал има све више поклоника јер се оволиким бројем гледалаца не могу похвалити ни најбољи клубови великог фудбала.
КМФ „САС“ је апсолутно заслужено извојевао победу резултатом 4:3, али је и екипа из Апатина (трећелигаш) била потпуно равноправан противник. Ипак, искуство друголигашке екипе из Зрењанина је пресудило у чијој је победи јунак утакмице био голман екипе Родић.
Велики допринос више него позитивном утиску дала је судијска тројка коју су чинили Јоцовић Милош, Лазаров Негован и Божовић Драгутин.
Након утакмице, најбољем играчу Томин Александру пригодан поклон уручио је Комесар за такмичење Футсал лиге Војводине Чочић Сеад, који је уједно уручио и пехар капитену екипе из Апатина Дамјановић Николи.
Плакете и дипломе службеним лицима уручио је Комесар за суђење ФЛВ Обрадовић Милан.
Сребрне медаље и дипломе екипи из Апатина уручио је председник Комисије ФСВ за футсал Малинић Жељко.
Златне медаље и дипломе победнику финалне утакмице уручио је помоћник Покрајинског секретара за спорт и омладину Милић Драган.
На крају, велики пехар освајачу купа екипи КМФ „САС“, односно њеном капитену Милићев Немањи, уручио је члан Извршног одбора ФСВ Пурић Зоран.
Пласманом у 1/8 финала Купа Србије, победничка екипа је освојила и новчану награду од 20.000,00 динара по одлуци ИО ФС Србије.
Пре финалне утакмице одиграна је утакмица две омладинске футсал селекције Војводине, састављене од играча КМФ Летећи Холанђанин из Врбаса, КМФ Форум из Вршца и КМФ САС из Зрењанина. Ово је уједно била и припремна утакмица омладинске футсал селекције Војводине, за свој први званичан наступ.
Посебан печат овом догађају су дали чланови Културно-уметничког друштва „Дунав“ из Апатина који су својим наступомодушевили све присутне у дворани.

2019-02-07T23:25:10+02:0006. 02. 2019.|