КМФ „САС“ из Зрењанина победник Футсал Купа Војводине

У Спортско-рекреативном центру „Јединство“ у Новом Бечеју одиграна је сјајна финална утакмица Футсал Купа Војводине између КМФ „Тиса“ из Новог Бечеја и КМФ „САС“ из Зрењанина. И поред убедљивог резултата у корист Зрењанинаца виђена је одлична утакмица која је уз изузетну организацију оставила изванредан општи утисак. Очигледно је да се футсал „буди“ и да има све више поклоника јер се оваквим догађајем не могу похвалити ни многи клубови великог фудбала.

Учеснике овог значајног догађаја за футсал у Војводини поздравио је генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.

КМФ „САС“ је под вођством алфе и омеге клуба Миливоја Батинице апсолутно заслужено извојевала победу резултатом 6:2, али је и екипа из Новог Бечеја (трећелигаш) показала да је изузетно респектабилан клуб на овим просторима. Ипак, искуство друголигашке екипе из Зрењанина је пресудило у чијој је победи је главни протагониста био феноменални Жарко Матић.

Велики допринос више него позитивном утиску дала је судијска тројка коју су чинили Стефан Радић, Бранислав Љубинковић и Ђока Симендић.

Плакету делегату Предрагу Бељевићу и судијама утакмице уручио је Никола Томичић, референт за такмичење ФСВ.

Пехар екипи из Новог Бечеја и чек на 25.000,00 динара уручио је Борис Правиловић, Комесар за такмичење Футсал лиге Војводине.

Пехар победничкој екипи из Зрењанина и чек на 50.000,00 динара који је обезебедио ФСВ, уручио је, такође,  Миодраг Цвијић, Борис Правиловић, Комесар за такмичење Футсал лиге Војводине.

Линк за комплетан снимак утакмице, као и фотографије са ове утакмице, се могу погледати испод.

https://www.youtube.com/watch?v=QLK5wMgik6o

 

 

2023-02-01T12:40:58+02:0001. 02. 2023.|