КМФ „САС“ из Зрењанина победник Футсал Купа Војводине

У сјајној атмосфери Кристалне дворане у Зрењанину пред више стотина гледалаца, одиграна је неизвесна и веома добра финална утакмица Футсал Купа Војводине између КМФ „САС“ из Зрењанина и КМФ „НОВИ САД“. Одлична утакмица, фантастично навијање, изузетна организација допринели су сјајном општем утиску. Очигледно је да футсал има све више поклоника јер се оваквим догађајем не могу похвалити ни многи клубови великог фудбала.

КМФ „САС“ је апсолутно заслужено извојевао победу резултатом 7:4, али је и екипа из Новог Сада (трећелигаш) била потпуно равноправан противник. Ипак, искуство друголигашке екипе из Зрењанина је пресудило у чијој је победи јунак утакмице био голман екипе Родић.
Велики допринос више него позитивном утиску дала је судијска тројка коју су чинили Божовић Драгутин, Јоцовић Милош и Вујић Предраг.

Плакете и дипломе службеним лицима уручио је Комесар за суђење Футсал лиг Војводине Обрадовић Милан.

Сребрне медаље и дипломе екипи из Новог Сада уручио је Комесар за такмичење Футсал лиге Војводине Чочић Сеад.

Пехар екипи из Новог Сада уручио је референт за футсал у Фудбалском савезу Војводине Томичић Никола.

Златне медаље и дипломе победнику финалне утакмице уручио је помоћник Покрајинског секретара за спорт и омладину Милић Драган.

На крају, велики пехар освајачу купа екипи КМФ „САС“, односно њеном капитену Милићев Немањи, уручио је генерални секретар ФСВ Цвијић Миодраг.

Пласманом у 1/8 финала Купа Србије, победничка екипа је освојила и новчану награду од 20.000,00 динара по одлуци ИО ФС Србије.

2020-02-13T16:50:57+02:0012. 02. 2020.|